Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,2
6034 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Ed
Goede kwaliteit
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

Ronald
snelle levering
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

willy Voordeckers
Snelle service, makkelijk bestellen, wel een beetje zoeken naar formaat en type...
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

peter
altijd goede kwaliteit, snelle levering
Star
Star
Star
Star
Star
01-06-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

260 stuks 4 x 2 cm 63,35
260 stuks 4 x 2 cm 63,35
260 stuks 4 x 2 cm 63,35
200 stuks 4 x 2 cm 58,85
300 stuks 5 x 2 cm 69,05
300 stuks 6 x 1.6 cm 68,95

Asset Stickers

Van mij! Vroeger schreef je je naam op de blokkenkar of op je pop. Tegenwoordig doe je dat met een asset sticker. Uiteraard met je eigen naam. Maar ook met een barcode. Zo weten we de eigenaar wel heel snel op te sporen. Let's go!

Genummerde asset stickers

Heel makkelijk en veel toegepast zijn onze asset stickers om eigendommen te markeren. Op leengoederen, verhuurgoederen of bedrijfseigendommen. Zoals gereedschap of laptop. Bureau, stoel, pc en beeldscherm. Alles graag netjes en geordend? Geef het een unieke code en je bent helemaal up to date. We wisselen de code voor je. Lekker handig want met één scan weet je waar je het over hebt. We hebben een uitleg gemaakt die je alvast kunt bekijken om te zien of we allebei hetzelfde bedoelen. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden van onderdelen die op je sticker geprint kunnen worden:

Eigen ontwerp Asset stickers

Maak de sticker, label of etiket helemaal in je eigen stijl en eigen wensen onze supersonische ontwerpmodule. Alle onderdelen zijn online beschikbaar; achtergrondkleur, veel keuze in fonts, pictogrammen, logo's. Ook het uitlijnen en andere afwerk functies zijn online beschikbaar. En lukt het niet zoals je voor ogen hebt, dan helpen we je natuurlijk. Kleine aanpassingen en oplossingen doen we direct via onze live chat en gratis. Is het toch meer werk en wil je dat we je ontwerp voor je klaarzetten, gewoon omdat je twijfelt of onder tijdsdruk staat? Dan doen we dat in veel gevallen ook. Vraag ernaar per e-mail. We vermelden eerst wat de kosten zijn, daarna kun je besluiten of wij de juiste partij zijn voor jou. Meestal zijn we dat wel. Gewoon omdat we snel, secuur en goed zijn. Alles in je account opgeslagen? Dan bestellen maar. Kies je een sticker uit deze categorie dan hebben we al ingesteld dat je de stickers genummerd wilt hebben. Kies je een sticker uit een andere categorie dan moet er nog een vinkje aangezet worden bij de eigenschappen. Bekijk de uitleg hoe en waar je dit doet. Lukt dit niet, dan vraag je om hulp.

Helemaal van jezelf stickers

Voor elk wat wils. Voor bedrijven is het handig om gereedschappen, apparatuur en andere zakelijke goederen te nummeren. Een goede anti-diefstal functie en ook goed om vast te leggen wat er in huis is en om je administratie te ondersteunen. Ook magazijnstellingen voorzien we regelmatig van genummerde stickers. Handig met barcode, maar kan ook met tekst, cijfers of QR code.

Eigendom stickers

De hele wereld lijkt ingericht te zijn in nummers en getallen. En ook om ons te bereiken gebruik je een nummer nodig maar vanaf daar begint het authentieke maatwerk en mensenwerk. Elke bestelling verdient evenveel aandacht. Ongeachte het aantal nummers voor de komma. We bekijken elk gepersonaliseerde en/of genummerde ontwerp om te zien of alles klopt. Twijfelen we? Dan nemen we contact met je op. Is alles in orde, dan gaan we snel aan de slag. In ons volledig digitale machinepark maken we je bestelling al binnen drie werkdagen klaar om te verzenden. Klanten geven ons gemiddeld 9 voor onze werkwijze, service en kwaliteit. Daar zijn we supertrots op; woohoo! Ervaar het zelf en start direct met je eigen gepersonaliseerde, genummerde ontwerp. Welkom in Enschede!

Veelgestelde vragen over Asset stickers

Hoe kan ik asset sticker gebruiken om mijn inventaris bij te houden?
  • Gebruik een uniek serienummer of identificatienummer op elke asset sticker en koppel deze aan uw inventarislijst.
  • Scan de barcode of QR-code op de asset sticker om snel en gemakkelijk informatie over het item te bekijken
Kan ik mijn asset stickers retourneren als ik niet tevreden ben?
Bij 123sticker.nl willen we dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw asset stickers, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen. In sommige gevallen is het mogelijk om uw stickers te retourneren voor een terugbetaling of vervanging. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Kan ik aangepaste asset stickers bestellen?
Ja, bij 123sticker.nl kunt u aangepaste asset stickers bestellen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kunt de gewenste afmetingen, kleuren, tekst en eventueel uw bedrijfslogo specificeren. Via onze ontwerpmodule kunt u gemakkelijk het huidige ontwerp aanpassen naar uw wens
NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin