Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
6200 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Makkelijk om zelf de sticker te ontwerpen en een snelle levering
26-10-2020
Gebouwvisie
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Prima website Ik mis een handige letteroptie zoals bij Superletters
23-10-2020
Jp
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Heldere website, veel kwaliteitskeuzes en stickerformaten, goede communicatie rondom...
22-10-2020
Witteveen
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Goed
22-10-2020
Membeli
Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

75 stuks 6 x 6 cm 27,75
40 stuks 5 x 4 cm 21,75
40 stuks 6 x 2.3 cm 21,20
35 stuks 6 x 4 cm 21,65
35 stuks 6 x 4 cm 21,65
20 stuks 5 x 5 cm 20,20
40 stuks 5 x 4 cm 22,60
40 stuks 4.8 x 4 cm 21,70
75 stuks 5 x 5 cm 25,80
75 stuks 6 x 6 cm 27,75
100 stuks 5 x 5 cm 28,35

Vrolijk Pasen!

Het voorjaar wordt vaak ingeluid door Pasen. De natuur gaat weer aan de slag en iedereen wordt wat vrolijker nu de winter klaar is. Pasen is dé gelegenheid om je winkel uit te dossen met een nieuwe actie, of de bekende voorjaarsopruiming. Een mooie sticker op een doosje bonbons, een bos bloemen, plantenbakjes, eierdoosjes, sieraden of elk ander artikel dat jij verkoopt of weggeeft. Op zoek naar een mooie sticker om je interieur op te fleuren? Dat kan ook! Plak hem bijvoorbeeld in je keuken op een mooi dienblad, bloempot, deur of plank. In de kamer kan ook op een krukje, schouw, tafel of een lijstje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga snel aan de slag met jouw perfecte paas sticker

Pasen stickers ontwerpen

Een sterk ontwerp zit hem niet in de vele details maar in de goed gekozen inrichting, kleurgebruik en materiaalgebruik. Zo hebben we verschillende materiaalkeuzes voor je. De meest bestelde zijn;

Eitje tikken?

Zet de eitjes maar vast op het vuur, je sticker is nl zo klaar! Je kunt een ontwerp gebruiken dat al is gemaakt en deze eventueel aanpassen. Maar je mag hem ook bestellen zoals ie is, of een heel eigen ontwerp maken. Scroll eens rustig door de ontwerpjes hierboven of begin bij het begin. Elke sticker heeft zijn eigen goede en slechte eigenschappen (het zijn net mensen, hah). Lees ze goed door om zeker te weten dat de sticker de juiste is voor jouw doel. Zou jammer zijn als ie van de broodplank afrolt. Alle opties ingevuld? Dan rap aan de slag. Je fietst zo door ons menu en komt uit in de ontwerpmodule. Hier begint het echte werk.

Sneller dan de paashaas

Foto erbij, foto eraf, tekstje erop, eitje erbij. Door alle opties flink aan het twijfelen of dit nu is wat je wilt? We kijken graag even met je mee. Zo kunnen we zien of de tekst wel goed leesbaar is, en of de foto er mooi op staat. Valt er niks buiten de randjes? Of juist wel? Vragen die wij samen met jou beantwoorden. Dat gaat het snelst via de chat. Elke bestelling krijgt de volle aandacht. We bekijken elk bestand nauwkeurig en aandachtig. Twijfel we over je ontwerp? Dan sturen we je een mailtje. Misschien is het goed zoals het is, maar misschien wil je toch nog iets veranderen. Het kan allemaal. Zodra alles akkoord is, sturen we je sticker naar onze printer. Hier gaat de volgende groep collega’s aan de slag om je sticker te printen, af te werken en daarna te snijden. Ook tijdens dit proces wordt je sticker onderworpen aan een visuele inspectie. Tot slot pakken we je bestelling stevig in zodat er onderweg zo min mogelijk kans is op beschadigingen. Het hele proces van bestellen tot ontvangen duurt gemiddeld vier werkdagen en soms zelfs maar drie.

123sticker en het gouden ei

We zijn vreselijk trots op ons werk. We voelen ons soms als Columbus. Continue in beweging en op zoek naar nieuwe ontdekkingen. We zijn een blij en gedreven team. Doen er alles aan om elke bestelling zo goed mogelijk af te leveren. Veel klanten roemen ons om ons engelengeduld, vriendelijke aanpak en professionele blik. Nieuwsgierig? Je leest alles over ons onderaan onze startpagina bij de reviews van de Feedback Company of bij Google. Iedereen is voor ons even waardevol, klein en groot, oud en nieuw. Voel je welkom!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Voeg ons WhatsApp nummer toe bij contactpersonen in je smartphone en start de chat!
06 44 97 84 66
Let op: niet bedoeld om naar te bellen!
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin