Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6695 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Barbra
Al vaker daar vinyl doeken met foto?s en reclame doeken besteld. Kwaliteit is goed...
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Kuipers
Goeie service, snel schakelen en top kwaliteit!
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Janneke
Alles helemaal prima gegaan. Nog een wens: Als een pakket in de brievenbus past,...
Star
Star
Star
Star
Star
28-05-2024

Ilona
Goede prijs en advies! Keurig snel bezorgd
Star
Star
Star
Star
Star
24-05-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.


NFC-tag

Wil je graag een NFC-tag kopen? Dat is mogelijk! Naast ons uitgebreide assortiment aan stickers hebben we ook NFC-tags in de vorm van een cirkel en een rechthoek. Deze zijn ruimschoots beschikbaar en kunnen worden gebruikt om functionaliteit toe te voegen aan je producten. Let op! Het betreft hier enkel en alleen de NFC-tag. Je kunt apart NFC-stickers bijbestellen. Bovendien werkt de NFC-tag niet op een metalen ondergrond. Wil je meer weten over ons aanbod van NFC-tags? Op de productpagina van de betreffende NFC-tag kun je meer informatie vinden, inclusief de technische specificaties.

Wat is NFC?

Wat is een NFC-tag eigenlijk? Wat betekent NFC? Wat is een NFC-chip? We beantwoorden graag deze vragen voor je. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een systeem waarmee je snel en veilig gegevens kunt uitwisselen. Snel, omdat de verbinding direct werkt zonder gedoe van het verbinden zoals bij Bluetooth. Veilig, omdat je altijd in de buurt moet zijn. Een NFC-chip wordt daarom vaak gebruikt bij betalingen. Heb je wel eens betaald met je mobiele telefoon of heb je een klantenkaart op je mobiele telefoon gezet door middel van een scan? Dan heb je gebruikgemaakt van NFC. Veel bedrijven kopen NFC-tags om klanten eenvoudig te verleiden tot acties, zoals het downloaden van een app of het aanbieden van een extra veilige betaalmethode naast de traditionele pinpas.

NFC-tag maken en koppelen

In de veelgestelde vragen en tips hebben we al veel antwoorden gegeven en handige tips gedeeld, ook over het gebruik van NFC-tags. Het is belangrijk om te weten waarvoor je de NFC-tag wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld de NFC-tag gebruiken voor het verbinden met de Wi-Fi in een restaurant zonder het uitwisselen van wachtwoorden? Dan moet je de NFC-tag koppelen met een URL. Je kunt echter ook de NFC-tag koppelen met een zogenaamde VCARD, waarmee je mensen kunt doorverwijzen naar een visitekaartje. Je kunt de NFC-tag koppelen via de Google Play Store of met behulp van een instructievideo op YouTube. Lees meer hierover op de pagina 'Hoe werkt NFC', waarin wordt uitgelegd hoe je de NFC-tag kunt koppelen.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin