Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,2
6278 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

LuciArts
Ik ben zeer tevreden met mijn autostickers!
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Zinotti
snelle levering en degelijk ve
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Peter van wijngaarden
Goed materiaal, zo gefixt en precies wat ik gemaakt had toppie tot de volgende...
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Manja
Stickers naar wens.
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.


1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90

Decoratie tegels

Maak het straatwerk of het plein net een beetje mooier met decoratie tegels. Fleur het schoolplein op met een decoratie stoeptegel of maak reclame op het stadplein met decoratieve vloertegels. Gebruik de kant-en-klare decoratietegels op deze pagina als vertrekpunt voor je eigen ontwerp. Je kunt de decoratie stoeptegels namelijk personaliseren naar eigen wens. Verander kleuren, voeg teksten toe, bepaal de afmetingen en upload een afbeelding. Het kan allemaal in de handige ontwerpmodule. Decoratieve tuintegels of tegels voor je bedrijf maken, je kunt altijd een stoeptegel ontwerpen die voldoet aan je wensen.

Stoeptegel bedrukken

Je kunt eenvoudig een stoeptegel bedrukken in onze handige ontwerpmodule. Hier kun je komen door een kant-en-klaar ontwerp op deze pagina te kiezen en te personaliseren via de productpagina. Je kunt er ook voor kiezen om een via de muurstickermodule vanaf scratch te beginnen met ontwerpen. Bij de bedrukte stoeptegels kun je voor een beschermcoating kiezen zodat je er langer van kan genieten. Zo blijft de stoeptegel met opdruk ook na een regenbui of felle zon in een goede staat. Een stoeptegel laten bedrukken is zeer eenvoudig te realiseren binnen enkele muisklikken.

Stoeptegel met tekst

Wil je graag een stoeptegel bedrukken met tekst? Je bent ook voor een stoeptegel met tekst bij 123sticker.nl op de juist plek. Zo kun je met teksten op de stoeptegel de aandacht trekken van mensen. Ga voor een grappige tekst om een glimlach op het gezicht van de mensen te toveren of kies er juist voor om een onderwerp aan te kaarten. Zo is er in het verleden een campagne opgezet tegen pesten met het welkbekende lieveheersbeestje en de tekst 'stop persten'. Deze stoeptegel werd op veel schoolpleinen neergelegd om aandacht te vragen tegen pesten. Maak dus ook een statement of breng iets onder de aandacht door een stoeptegel te bedrukken met een tekst.

Stoeptegel met foto

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat geldt ook voor een stoeptegel met foto. Maak een herinnering tastbaar door een stoeptegel met afbeelding te ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor een stoeptegel met groep 8 foto om basisschoolverlaters te vereeuwigen of eer de kampioenen van de sportclub met een foto stoeptegel van het team. De stoeptegel foto kun je in de handige ontwerpmodule mooier maken met teksten en de vele kant-en-klare objecten. Gebruik pijlen, sterren of andere objecten om het een mooi geheel te maken. Je bepaalt zelf de grootte en plek van de objecten op de foto stoeptegel.

Stoeptegel ontwerpen

Net zoals alle stickers kun je ook een stoeptegel op twee manieren ontwerpen. Je kunt vanaf scratch een stoeptegel ontwerpen in de stoeptegelmodule waarin je alles van A tot Z zelf bepaalt. Hierbij begin je met ontwerpen van een standaard stoeptegel zonder enkel ontwerp. Je kunt ook een stoeptegel ontwerpen door een kant-en-klaar ontwerp van stoeptegels op deze pagina te gebruiken. Zo kun je de kleuren veranderen, teksten toevoegen, afbeeldingen uploaden en nog veel meer. Een stoeptegel online ontwerpen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Binnen enkele muisklikken heb je ontwerp gemaakt die voldoet aan je wensen.

Stoeptegel met logo

Je ziet het steeds meer bij overheidsgebouwen en ondernemingen: een stoeptegel met logo. Zo kun je stoeptegels met een bedrijfslogo ontwerpen en plaatsen voor het bedrijfspand. Je kunt ook een stoeptegel met logo voor openbare gebouwen plaatsen. Het verhoogt de professionaliteit en vergroot de naamsbekendheid. Een bedrukte stoeptegel met logo zal namelijk vast en zeker opvallen. Wil je een stoeptegel met logo bedrukken? Upload gemakkelijk een bestand van je logo of maak je eigen logo van objecten in de ontwerpmodule. Jij beslist!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin