Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,2
6278 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

LuciArts
Ik ben zeer tevreden met mijn autostickers!
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Zinotti
snelle levering en degelijk ve
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Peter van wijngaarden
Goed materiaal, zo gefixt en precies wat ik gemaakt had toppie tot de volgende...
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Manja
Stickers naar wens.
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.


12 stuks 4 x 4 cm 36,40
30 stuks 3 x 3 cm 41,00
50 stuks 4 x 4 cm 62,25
20 stuks 4 x 2 cm 36,15
30 stuks 4 x 3 cm 44,35
5 stuks 3.5 x 3.5 cm 31,00

Doming stickers

Mag het speciaal zijn, luxe uitstralen en wat meer cachet geven? Plak dan een doming sticker op je artikel, machine, cadeau, fiets of motor. Werkelijk prachtig! De bolle lens laat je logo of tekst perfect uitkomen. En, een betere bescherming is er niet. Wij bevelen van harte onze domingstickers bij je aan.

Door de lens kijken

We kennen veel verschillende benamingen en toepassingen voor deze luxe 3D-sticker. We hebben voor de grootste toepassing zelfs een eigen groep gemaakt; de naafdopstickers. Andere toepassingen zijn machine stickers, kattenogen, verpakkingsstickers, spatbordstickers. Ook worden ze af en toe gebruikt als stootkussentje om te voorkomen dat de deur lawaai maakt of de muur beschadigt. Hoe dan ook, je kunt ze bestellen voor het ene doel en dan gelijk ook gebruiken voor het andere doel.

Domingsticker, wat is het?

Een doming sticker is een sticker met een bolle lens; een koepel of dome (zoals sommige stadions). De bolle vorm die de stadions of koepels hebben, dat is ook de vorm van de bovenzijde van de doming sticker. De lens bestaat uit twee componenten. Samen vormen deze twee componenten de basis van de gedomeerde toplaag van de stickers. De stickers doorlopen het reguliere proces, net als elke andere sticker, en gaan daarna via een speciale route naar de eindstreep. Ondanks het intensievere productieproces en de toegevoegde speciale toplaag, zijn deze stickers nauwelijks duurder. Door de dikke lens of koepel op de sticker wordt dat wat onder de lens ligt uitvergroot. Nog meer aandacht voor je merk dus. Dit is een echte eyecatcher voor op jouw merk!

Wat kan er op je doming sticker?

Er kan eigenlijk van alles op je doming sticker. In onze ontwerpmodule zijn er heel veel opties om je sticker mee te vullen. Zoals dit:

  • Tekst, cijfers en letters
  • Logo's
  • Foto's
  • Decoratie (Emoji's of clipart bijv.)
  • QR-codes of barcodes

Eigen domingstickers ontwerpen

Nu je weet wat er allemaal op je sticker kan, kun je voorbereid aan de slag. Eerst begin je met de materiaalkeuze, wil je transparant of wit, zilver of goud. Hierna kies je de maten, aantallen en achtergrondkleuren. All set? Dan ga je aan de slag als ontwerper. In de derde stap voeg je alles naar keuze toe. Dat kan een logo zijn, een tekst, foto, clipart, enz. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Een punt van aandacht bij deze stickers is de aflopende bolling langs de randen. Want als er teksten dicht bij de randen staan, zien ze er niet uit zoals je gewend bent. De tekst kan als het ware vervormen. Laat dus een beetje meer ruimte langs de randen. Zo weet je zeker dat alles straks goed leesbaar is! Als alles erop staat en je bent tevreden, sla je het ontwerp op in je account. Handig om later mee verder te werken als je een pauze wilt inlassen of als je pauze afgelopen is. Bestellen is dan nog het enige dat nodig is om je stickers in huis te ontvangen. Het bestellen van je doming stickers werkt eenvoudig en snel. Betaal je met iDeal? Dan zijn je gepersonaliseerde doming stickers al na drie werkdagen klaar!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin