Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6697 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Nauticus Yachting
Vlotte aanlevering, correcte prijzen en goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
28-05-2024

Alice
Mooi resultaat, fijne service!
Star
Star
Star
Star
Star
29-05-2024

Barbra
Al vaker daar vinyl doeken met foto?s en reclame doeken besteld. Kwaliteit is goed...
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Kuipers
Goeie service, snel schakelen en top kwaliteit!
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 70 x 30 cm 39,60
1 stuks 40 x 35 cm 30,75
1 stuks 40.8 x 28 cm 28,85
1 stuks 65 x 53 cm 59,80
1 stuks 20 x 23 cm 20,10
1 stuks 100 x 24.6 cm 31,45

Raamfolie ontwerpen

Met raamfolie zorg je ervoor dat ramen geblindeerd worden en mensen vanaf buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. Niet alleen zeer geschikt om privacy te creëren maar ook nog een sfeervol extraatje. Zoals dat deze raamstickers ook luxe en professionaliteit uitstralen. Je kunt raamfolie ontwerpen met huisnummer en naam om tentoon te stellen voor de postbezorgers. Daarnaast kun je ook raamfolie ontwerpen met logo. Bedrijven kunnen raamfolie laten maken met een bedrijfsnaam en logo. Zo straal je professionaliteit al bij de ingang van je bedrijfspand uit. Wat je reden ook is, bij ons maak jij je eigen ontwerp raamfolie. Dit doe je zeer eenvoudig in onze handige online ontwerpmodule. Hierin bepaal je alles zelf, van teksten tot de grootte van de stickers. Wil je bijvoorbeeld raamfolie voor de voordeur ontwerpen? Dat kan! Je kunt namelijk raamfolie op maat laten maken, wel zo handig!

Raamfolie met naam ontwerpen

In onze ontwerpmodule kun je eenvoudig tekst toevoegen en dus ook raamfolie met naam ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor raamfolie met naam en huisnummer in plaat van het traditionele huisnummerbordje met naam. Een luxere uitstraling dat tevens enige privacy biedt. Je kunt ook een raamfolie met naam maken voor andere doeleinden. Zo kun je ook raamfolie ontwerpen met de bedrijfsnaam of naam van een andere organisatie, verveningen enzovoorts. Jij beslist! Net zoals het lettertype, de lettergrootte en natuurlijk de kleur van de naam. Wil je dus raamfolie met eigen tekst maken? Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen raamfolie.

Ramen ondoorzichtig maken met folie

Met raamfolie kun je gemakkelijk ramen ondoorzichtig maken met folie. Zo kunnen mensen van buitenaf niet zomaar naar binnen kijken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor lamellen of gordijnen om privacy te bewaken. Echter is raamfolie veel luxer en professioneler. Dichte gordijnen en lamellen geven de uitstraling dat mensen niet welkom zijn. Zorg dus voor een warm welkom waarbij je wel de privacy respecteert door raamfolie te gebruiken. Tevens kun je bij raamfolie ook gebruik maken van de mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten. Laat bijvoorbeeld zien welk bedrijf er in het pand is gevestigd door raamfolie met bedrijfsnaam en logo te plaatsen. Een win-winsituatie.

Raamfolie ontwerpen online

Je kunt op twee manieren online raamfolie ontwerpen bij ons. Je kunt de kant-en-klare raamfolie stickers op deze pagina personaliseren naar eigen wens. Van een gekozen ontwerp kun je via de ontwerpmodule wijzigingen doorvoeren die voldoen aan je verwachtingen. Zo kun je de tekst aanpassen, kleuren wijzigen en het formaat zelf bepalen. Je kunt echter ook kiezen om vanaf scratch je eigen raamfolie te ontwerpen via de plaklettermodule waarin je alles van A tot Z bepaalt. Geef aan welke stickerfolie je wilt en hoe groot het raamfolie moet zijn. Kortom, bepaal zelf hoe jij je raamfolie online wilt ontwerpen. Ideaal!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin