Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6695 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Barbra
Al vaker daar vinyl doeken met foto?s en reclame doeken besteld. Kwaliteit is goed...
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Kuipers
Goeie service, snel schakelen en top kwaliteit!
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Janneke
Alles helemaal prima gegaan. Nog een wens: Als een pakket in de brievenbus past,...
Star
Star
Star
Star
Star
28-05-2024

Ilona
Goede prijs en advies! Keurig snel bezorgd
Star
Star
Star
Star
Star
24-05-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

50 stuks 2.5 x 10 cm 34,25
50 stuks 2.5 x 10 cm 34,25
50 stuks 2.5 x 10 cm 34,25
50 stuks 2.5 x 10 cm 34,25
50 stuks 2.5 x 10 cm 35,85
50 stuks 2.5 x 10 cm 34,25

Kabel stickers

In een wirwar aan kabels kunnen kabel stickers structuur bieden. Weet waar welke kabel voor dient of plak een kabelsticker op een bepaald punt om te kijken hoelang de desbetreffende kabel nog is. Zo hoef je niet heel lang aan een kabel te trekken om te kijken hoeveel meter je nog hebt en voorkom je dat er verkeerde kabels eruit worden getrokken. Voorkom irritatie en verspilde tijd en breng structuur aan met kabel stickers. Maak gebruik van onze kant-en-klare kabel stickers op deze pagina die je nog kunt personaliseren naar eigen wens. Liever je eigen sticker voor kabels vanaf scratch maken? Via onze stickermodule begin je met een blanco ontwerp. Je kunt dus zelf bepalen hoe je kabel stickers eruit komen te zien. Zo voldoen de stickers om kabels te markeren altijd aan je wensen.

Kabelmarkering

Voor ICT-bedrijven is kabelmarkering een echte must om overzicht te behouden. Maar ook voor particulieren met een computer kan kabelmarkeringen al een uitkomst zijn. Bij een computer heb je al gauw een wirwar aan kabels. Een kabel voor het toetsenbord, een kabel voor de computermuis, twee kabels voor de computerschermen en natuurlijk diverse kabels voor de computerkast zelf. Heb je daarnaast ook een printer en een kleine bureaulamp? Dan heb je nog meer kabels. Als je dan een simpele printer wilt ontdoen van de stroom is het een blinde gok welke kabel je hiervoor moet kiezen. Helemaal in het donker zoals vaak het geval. Zo zijn kabels vaak onder bureaus bevestigd zodat de kabels netjes zijn weggewerkt. Voorkom deze frustraties en het urenlang zoeken naar de geschikte kabels met kabelmarkering stickers. Als het nou gaat om de UTP kabel markering of de kabelmarkering van de computermuis. Breng orde aan en noteer de naam van de kabel op de kabel stickers. Een kleine moeite!

Kabel stickers ontwerpen

Zoals alle stickers kun je bij ons ook kabel stickers ontwerpen die voldoen aan je verwachtingen. Zo bepaal je het ontwerp van stickers voor kabels helemaal zelf. Voeg een logo toe, schrijf een tekst of upload een afbeelding. Uitermate geschikt voor ICT-bedrijven of ondernemingen die veelal bezig zijn met het aanleggen van kabels. Zo kun je kabel stickers ontwerpen met het eigen bedrijfslogo in de bedrijfskleuren. Hiermee vergroot je de naamsbekendheid en straal je professionaliteit uit. Wil je graag barcodes of wisselende teksten op de kabel stickers gebruiken? Dat kan! Lees hier meer over op de pagina 'Teksten, QR codes of barcodes laten wisselen op stickers' en bekijk de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over Kabel stickers

Welk materiaal wordt gebruikt voor de kabel stickers en zijn ze duurzaam?

Onze kabel stickers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage, water en uv-straling. De stickers zijn ontworpen om heel lang mee te gaan.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dat vinden we ontzettend jammer! We proberen het altijd samen op te lossen en zien je klacht graag verwoord in een e-mail onder vermelding van je bestelnummer. Graag inclusief een foto van wat er is mis gegaan. Stuur je mail naar klantenservice@123sticker.nlen we bellen of mailen je binnen twee werkdagen terug.

Hoe breng ik mijn kabel stickers correct aan?

Zorg er eerst voor dat de kabel waar je de sticker op gaat plakken goed schoongemaakt is.
Plaats vervolgens de sticker op de gewenste positie waarbij je eerst het bedrukte deel plakt. Druk het stevig aan en zorg dat er geen luchtbellen of rimpels ontstaan. Rol daarna voorzichtig het transparante deel van de sticker over het bedrukte deel, zodat de inkt goed beschermd blijft.
Controleer of de sticker goed vast zit en laat het een paar minuten hechten om er zeker van te zijn dat de sticker goed blijft zitten.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin