Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
6200 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Makkelijk om zelf de sticker te ontwerpen en een snelle levering
26-10-2020
Gebouwvisie
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Prima website Ik mis een handige letteroptie zoals bij Superletters
23-10-2020
Jp
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Heldere website, veel kwaliteitskeuzes en stickerformaten, goede communicatie rondom...
22-10-2020
Witteveen
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Goed
22-10-2020
Membeli
Veilig en vertrouwd:
Maak hieronder je keuze

Spandoek en muurframe

+
Bestel een spandoek met bijpassend frame.

Muurframe bestellen

Heb je al een spandoek? Bereken hier je frame!

Muurframe bestellen

Bestel hier enkel een muurframe.

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.Spandoekenframe bestellen

Een frame bestellen is zo gepiept bij 123spandoek. Want, dezelfde snelle en simpele methode die je kent van het ontwerpen van een spandoek hebben we doorgevoerd naar het berekenen van de maten van een frame. Easy peasy, let’s get started!

Spandoeken frame voor iedereen

Natuurlijk zijn er handige Harries die de bouwmarkt van binnen en buiten kennen en alle onderdelen op de juiste maat meenemen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, maar daar malen wij niet om. Want, een frame in het juiste formaat bestellen kun je ook bij ons. Sterker nog; je hoeft niet eens de deur uit voor een nieuw frame; we bezorgen deze netjes aan huis. Om alles helemaal naar wens te krijgen, zijn er een paar vragen die je vooraf aan jezelf stelt, zoals:

  • Wand bevestiging
  • Maximale hoogte
  • Maximale breedte
  • Juiste verhouding

Spandoek lijst; maat berekenen

Je hebt waarschijnlijk voor ogen waar het frame moet komen. Deze maten zijn bepalend voor de berekening van de maat van het frame. Als uitgangspunt kun je de maat van het frame nemen of de maat van het spandoek. Wat wil je laten zien op het spandoek? Gaat het om een logo of beeld dat juist een vierhoek of een rechthoek is? Het is goed te bedenken waar straks het totaalbeeld aan moet voldoen om een goed totaalpakket te krijgen. Het invullen van de maten in de module hierboven is een koud kunstje. De ware kunst zit hem in het bedenken hoe het geheel eruit moet komen te zien straks.

Houder voor je spandoek

Onze frames zijn gemaakt van stevige aluminium buizen. Je schroeft deze in elkaar met bijgeleverde koppelstukken en hoekstukken. De sleutel die je daarvoor nodig hebt, leveren we erbij ( tis net Ikea). Naast koppelstukken en buizen leveren we muurbeugels. Het aantal beugels wordt berekend naar de lengte van de buis. Met deze beugels zet je het frame vast aan de muur. Pluggen en schroeven vinden we spannende elementen. Omdat elke ondergrond een andere eigenschap heeft, kunnen we de pluggen en schroeven niet meeleveren, helaas. Optioneel bestel je spanhaken erbij. Deze worden automatisch berekend als je de maat van het frame ingeeft. Onze pakketten zijn helemaal afgestemd op onze producten reeks. Het kan zijn dat de maten verschillen als je spanhaken of je frame ergens anders vandaan komt. Het handigst en meest zeker is een pakket te bestellen inclusief de spanhaken. Zo weet je zeker dat straks alles goed op elkaar aansluit. En als je frame eenmaal hangt, dan is het een kleine moeite om zo nu en dan een nieuw doek in het frame te plaatsen. Onze doeken zijn voordelig, dus voor de prijs hoef je het niet te laten! Twijfel je over het frame en de berekening ervan? Stuur ons een mail, onze technische collega zal je beantwoorden zo snel als mogelijk..

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Voeg ons WhatsApp nummer toe bij contactpersonen in je smartphone en start de chat!
06 44 97 84 66
Let op: niet bedoeld om naar te bellen!
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin