Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6737 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Martijn
Goeie service, betaalbaar en snel. Eerste levering was helaas niet compleet, maar...
Star
Star
Star
Star
Star
15-06-2024

Miriam
Het maken van een ontwerp ging heel makkelijk! Ook over de kwaliteit ben ik heel...
Star
Star
Star
Star
Star
15-06-2024

Francois
Een leuk cadeau om te geven , dat was nl een bedrukte stoeptegel De site stelt...
Star
Star
Star
Star
Star
15-06-2024

rijschool FOKKE
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Star
Star
Star
Star
Star
16-06-2024

Veilig en vertrouwd:
Maak hieronder je keuze

Spandoek en muurframe

+
Bestel een spandoek met bijpassend frame.

Muurframe bestellen

Heb je al een spandoek? Bereken hier je frame!

Muurframe bestellen

Bestel hier enkel een muurframe.

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.Spandoekframes

Een spandoekframe bestellen is zo gepiept bij 123spandoek. Want, dezelfde snelle en simpele methode die je kent van het ontwerpen van een spandoek hebben we doorgevoerd naar het berekenen van de maten van een frame. Easy peasy, let’s get started!

Spandoeken frame voor iedereen

Natuurlijk zijn er handige Harries die de bouwmarkt van binnen en buiten kennen en alle onderdelen op de juiste maat meenemen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, maar daar malen wij niet om. Want, een spandoekframe in het juiste formaat bestellen kun je ook bij ons. Sterker nog; je hoeft niet eens de deur uit voor een nieuw spandoekframe; we bezorgen deze netjes aan huis. Om alles helemaal naar wens te krijgen, zijn er een paar vragen die je vooraf aan jezelf stelt, zoals:

  • Wand bevestiging
  • Maximale hoogte
  • Maximale breedte
  • Juiste verhouding

Spandoek lijst; maat berekenen

Je hebt waarschijnlijk voor ogen waar het spandoekframe moet komen. Deze maten zijn bepalend voor de berekening van de maat van het frame. Als uitgangspunt kun je de maat van het frame nemen of de maat van het spandoek. Wat wil je laten zien op het spandoek? Gaat het om een logo of beeld dat juist een vierhoek of een rechthoek is? Het is goed te bedenken waar straks het totaalbeeld aan moet voldoen om een goed totaalpakket te krijgen. Het invullen van de maten in de module hierboven is een koud kunstje. De ware kunst zit hem in het bedenken hoe het geheel eruit moet komen te zien straks.

Houder voor je spandoek

Onze spandoekframes zijn gemaakt van stevige aluminium buizen. Je schroeft deze in elkaar met bijgeleverde koppelstukken en hoekstukken. De sleutel die je daarvoor nodig hebt, leveren we erbij ('t is net Ikea). Naast koppelstukken en buizen leveren we muurbeugels. Het aantal beugels wordt berekend naar de lengte van de buis. Met deze beugels zet je het frame vast aan de muur. Pluggen en schroeven vinden we spannende elementen. Omdat elke ondergrond een andere eigenschap heeft, kunnen we de pluggen en schroeven niet meeleveren, helaas. Optioneel bestel je spanhaken erbij. Deze worden automatisch berekend als je de maat van het frame ingeeft. Onze pakketten zijn helemaal afgestemd op onze producten reeks. Het kan zijn dat de maten verschillen als je spanhaken of je frame ergens anders vandaan komt. Het handigst en meest zeker is een pakket te bestellen inclusief de spanhaken. Zo weet je zeker dat straks alles goed op elkaar aansluit. En als je frame eenmaal hangt, dan is het een kleine moeite om zo nu en dan een nieuw doek in het frame te plaatsen. Onze doeken zijn voordelig, dus voor de prijs hoef je het niet te laten! Twijfel je over het frame en de berekening ervan? Stuur ons een mail, onze technische collega zal je beantwoorden zo snel als mogelijk..

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin