Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,2
6278 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

LuciArts
Ik ben zeer tevreden met mijn autostickers!
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Zinotti
snelle levering en degelijk ve
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Peter van wijngaarden
Goed materiaal, zo gefixt en precies wat ik gemaakt had toppie tot de volgende...
Star
Star
Star
Star
Star
20-09-2023

Manja
Stickers naar wens.
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

150,00

Accessoires verwijderen

Wat is het leven zonder accessoires? Ze zijn vaak ondergewaardeerd, maar o wee als we ze niet hadden. Het is al een spandoek zonder elastieken, plakletters zonder spatel of een keuringssticker zonder gaatjestang... Je hebt ze eenvoudigweg nodig om het jezelf makkelijk te maken.

Verwijderen zonder schade

Het succesvol verwijderen van stickers is iets wat niet onderschat mag worden en daarom zorgvuldig en met goed materiaal uitgevoerd moet worden. Het is een kunst om stickers zo te verwijderen dat er geen resten of schade achterblijft. Bij 123sticker begrijpen we dat niet elke stickers permanent moet blijven zitten. Daarom bieden we speciale tools aan die specifiek zijn ontworpen om het verwijderen van stickers, belettering en spandoeken te vergemakkelijken, zonder het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten. Zo hebben wij in ons assortiment de volgende producten:

Efficiënt en netjes

Of je nu een tijdelijke promotie hebt of simpelweg je decor wilt veranderen, het correct verwijderen van stickers is essentieel voor een nette afwerking. Door gebruik te maken van onze verwijderingsaccessoires, verzeker je jezelf van een schone en onberispelijke ondergrond, klaar voor je volgende stickerproject of om gewoon mooi blank te blijven. Voorkom frustraties en onnodige schade met onze hulpmiddelen speciaal voor het verwijderen van stickers.

Old school 123Sticker is blij met jou!

Onze old school klantenservice is elke werkdag bereikbaar via telefoon, mail of chat. We helpen je graag op weg! We bestaan al een lange tijd en zijn trots dat de meeste klanten erg lovend over ons zijn! Je kunt alles over ons lezen bij de reviews van de Feedback Company of online bij Google. Al decennia specialist in stickers, plakletters en spandoeken. En dat hopen we nog lang te kunnen blijven. Je kunt alles online regelen bij ons. Van ontwerpen, tot bestellen, tot betalen. We zijn sneller dan elke andere leverancier. Alles wordt bij ons speciaal voor jou op maat gemaakt en toch duurt dit maar drie werkdagen voor stickers en spandoeken. Plakletters en kentekenplaathouders zijn zelfs sneller klaar. Laat je verrassen door onze kwalitatief goede producten en snelle service. Welkom!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin