Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6833 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

M.vdLaan
Heel snelle levering en echt super mooi resultaat.
Star
Star
Star
Star
Star
18-07-2024

Linda
Fabra
Star
Star
Star
Star
Star
18-07-2024

Nancy
Alles voldeed aan mijn verwachtingen!
Star
Star
Star
Star
Star
18-07-2024

M
Snel geleverd en veel opties bij het maken. Hou wel rekening met de structuur van...
Star
Star
Star
Star
Star
19-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

100 stuks 3 x 3 cm 30,05
250 stuks 4 x 4 cm 54,45
250 stuks 4 x 4 cm 54,45
250 stuks 4.5 x 3 cm 51,30
250 stuks 6 x 2.3 cm 52,10
250 stuks 3 x 2 cm 41,30
100 stuks 4 x 4 cm 35,10
150 stuks 4 x 4 cm 41,55
100 stuks 3 x 3 cm 30,05
100 stuks 3 x 2 cm 28,85
100 stuks 3 x 2 cm 28,85
10 stuks 3 x 2 cm 22,85
100 stuks 3 x 2 cm 28,85
100 stuks 3 x 2 cm 28,85
250 stuks 3 x 3 cm 41,80
250 stuks 3 x 3 cm 41,80
250 stuks 3 x 3 cm 41,80
150 stuks 4.5 x 3.9 cm 48,20

Garantiestickers

In eigen oplage, maat en opdruk te ontwerpen bij ons; de garantiesticker. Met deze ultra desctructable zegel is je product beschermd tegen namaak, vervalsing, diefstal of fraude. Een andere veel gebruikte toepassing van deze ultra destructable garantiesticker is coderen van spullen in bijvoorbeeld openbare ruimten. Hiervoor zijn deze zegels uitermate geschikt, want lospeuteren gaat echt niet. Denk hierbij aan brandslanghaspels, laptops, magazijnstellingen. Wanneer een zegel geprobeerd wordt los te krijgen, zal deze verbrokkelen. Een knappe kop die de zegel los kan peuteren. Gebruik deze garantiestickers dus om al je producten te verzegelen. Gaat het om producten die aan hygiëne eisen voldoen; dan vervang je simpel de tekst van 'garantiezegel' naar hygiënezegel. Vaak wordt deze ingezet bij cosmetica en voedingsmiddelen.

Verzegeling door middel van garantiestickers

Onze garantiestickers bevatten een unieke structuur. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het verzegelen van z'n beetje alles. Waarvoor ze niet geschikt zijn, is het gebruik als sluitzegel. Om hem toch voor dit doel te gebruiken, kun je de verpakking sluiten met een simpel plakbandje. Hier dakpansgewijs overheen plaats je de hygiënezegel of garantiezegel. Zo zie je meteen of de verpakking open is geweest. Je kunt een zegel testen door een gratis sample aan te vragen. Door een sample te testen op een leeg doosje van jouw product, ervaar je wat een ultra destructable zegel doet. Je weet zo of je de juiste keuze maakt. Want naast deze stickers om te verzegelen zijn er in deze reeks meerdere verzegeling stickers die gekocht worden voor soortgelijke doeleinden:

Stickers om te verzegelen

Al onze garantiestickers worden gemaakt van vinyl. Wanneer je via onze website de zegel stickers hebt besteld, sturen we je gelijk een bevestiging met een pdf van je ontwerp. Zo kun je nog eens controleren of je de juiste stickers om te verzegelen hebt besteld. De aangeleverde ontwerpen gaan we controleren op de DTP afdeling. Als alles goed is aangeleverd, dan sturen we de bestanden door naar onze productie afdeling. De jongens hier gaan de juiste rol op de printer plaatsen en je ontwerp hierop printen. Daarna worden de garantiestickers gesneden op een van onze ultramoderne snijmachines. Als dit gereed is, pakken we ze in en gaan we je ultra destructable garantiestickers verzenden (of je krijgt een email van ons dat je je bestelling kunt afhalen). De pakketdienst doet zijn uiterste best om je bestelling de volgende dag bij je af te leveren en in 90% van de gevallen lukt dat ook. Het hele proces van bestellen tot bij je thuis duurt in de meeste gevallen vier werkdagen. Je kunt dus nog dezelfde week met je artikelen aan de slag. Want hoe sneller wij zijn, hoe sneller jij jouw producten in de winkel kunt leggen, verzegeld en wel. Dus moet het echt hufterproof zijn, kies dan voor een ultra destructable zegel zoals deze.

123sticker in het kort

We zijn al bijna 35 jaar dé leverancier voor bedrijf en particulier als het gaat om stickers. Door de flexibiliteit in maat, aantal en ontwerp zijn we voor menigeen de aangewezen partner. Door onze snelle en digitale methodes kunnen we concurrerende prijzen afgeven en zijn we een marktleider als het gaat om digitale fullcolour print. We kunnen een vrijblijvende offerte maken voor al jouw stickers. Ook als het gaat om een sticker die contour gesneden moet worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eenvoudig contact met ons op.

Veelgestelde vragen over Garantie stickers

Hoe zorgen de garantiestickers voor veiligheid en authenticiteit?

We hebben verschillende typen garantiestickers, sommige zijn zeer moeilijk te verwijderen waarbij de sticker stuk gaat en deze daarom niet netjes terug te plakken is. Andere materialen zoals de void zegel toont de tekst 'void open' nadat de sticker geprobeerd is los te maken. Ook met netjes terug plakken blijf je de tekst zien.

Zijn garantiestickers geschikt als sluitzegel?

Op verschillende materialen zijn onze garantiestickers geschikt om te gebruiken als sluitzegel, echter niet op LDPE zakjes. Wat je voor LDPE gripzakjes of sealbags kunt gebruiken lees je hier.

Waarvoor heb ik een hygiënesticker nodig?

Een hygiënesticker of zegel wordt gebruikt om de netheid, integriteit en veiligheid van een product te garanderen.

Je kunt een hygiënesticker gebruiken om voedsel, farmaceutische producten, cosmetica en andere gevoelige items te beschermen tegen mogelijk verontreiniging. Ook kan je ermee aangeven dat een product niet is geopend sinds het is verpakt. Daarnaast biedt een hygiënesticker consumentenvertrouwen en laat zien dat er een consistente kwaliteitscontrole gehanteerd wordt.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin