Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
6754 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Zou willen dat de levering iets sneller was maar het werd wel allemaal duidelijk...
27-10-2021
Wessel
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
het bestellen ging erg makkelijk en werd duidelijk aangegeven hoe dit moest
27-10-2021
Kim
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Snelle levering en goede kwaliteit
27-10-2021
Lisa de Visser
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
we hadden een eigen ontwerp, welke we per mail hebben verstuurd, het ging allemaal...
27-10-2021
Anja Bogemans
Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

100 stuks 3 x 3 cm 25,80
100 stuks 3 x 2 cm 24,65
100 stuks 3 x 2 cm 24,65
10 stuks 3 x 2 cm 18,80
100 stuks 3 x 2 cm 24,65
100 stuks 3 x 2 cm 24,65
250 stuks 3 x 3 cm 37,25
250 stuks 3 x 3 cm 37,25
250 stuks 3 x 3 cm 37,25
100 stuks 3 x 3 cm 25,80

Garantiezegel

In eigen oplage, maat en opdruk te ontwerpen bij ons; de garantiezegel. Met deze ultra desctructable zegel is je product beschermd tegen namaak, vervalsing, diefstal of fraude. Een andere veel gebruikte toepassing van deze ultra destructable sticker is coderen van spullen in bijvoorbeeld openbare ruimten. Hiervoor zijn deze zegels uitermate geschikt, want lospeuteren gaat echt niet. Denk hierbij aan brandslanghaspels, laptops, magazijnstellingen. Wanneer een zegel geprobeerd wordt los te krijgen, zal deze verbrokkelen. Een knappe kop die de zegel los kan peuteren. Gebruik deze stickers dus om al je producten te verzegelen. Gaat het om producten die aan hygiŽne eisen voldoen; dan vervang je simpel de tekst van Ďgarantiezegelí naar hygiŽnezegel. Vaak wordt deze ingezet bij cosmetica en voedingsmiddelen.

Verzegeling door middel van stickers

Onze garantiezegels bevatten een unieke structuur. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het verzegelen van zoín beetje alles. Waarvoor ze niet geschikt zijn, is het gebruik als sluitzegel. Om hem toch voor dit doel te gebruiken, kun je de verpakking sluiten met een simpel plakbandje. Hie dakpansgewijs overheen plaats je de hygiŽnezegel of garantiezegel. Zo zie je meteen of de verpakking open is geweest. Je kunt een zegel testen door een gratis sample aan te vragen. Door een sample te testen op een leeg doosje van jouw product, ervaar je wat een ultra destructable zegel doet. Je weet zo of je de juiste keuze maakt. Want naast deze stickers om te verzegelen zijn er in deze reeks meerdere verzegeling stickers die gekocht worden voor soortgelijke doeleinden:

Stickers om te verzegelen

Al onze garantiezegels worden gemaakt van vinyl. Wanneer je via onze website de stickers hebt besteld, sturen we je gelijk een bevestiging met een pdf van je ontwerp. Zo kun je nog eens controleren of je de juiste stickers om te verzegelen hebt besteld. De aangeleverde ontwerpen gaan we controleren op de DTP afdeling. Als alles goed is aangeleverd, dan sturen we de bestanden door naar onze productie afdeling. De jongens hier gaan de juiste rol op de printer plaatsen en je ontwerp hierop printen. Daarna worden de garantiezegels gesneden op een van onze ultramoderne snijmachines. Als dit gereed is, pakken we ze in en gaan we je ultra destructable garantiezegels verzenden (of je krijgt een email van ons dat je je bestelling kunt afhalen). De pakketdienst doet zijn uiterste best om je bestelling de volgende dag bij je af te leveren en in 90% van de gevallen lukt dat ook. Het hele proces van bestellen tot bij je thuis duurt in de meeste gevallen vier werkdagen. Je kunt dus nog dezelfde week met je artikelen aan de slag. Want hoe sneller wij zijn, hoe sneller jij jouw producten in de winkel kunt leggen, verzegeld en wel. Dus moet het echt hufterproof zijn, kies dan voor een ultra destructable zegel zoals deze.

123sticker in het kort

We zijn al bijna 30 jaar dť leverancier voor bedrijf en particulier als het gaat om stickers. Door de flexibiliteit in maat, aantal en ontwerp zijn we voor menigeen de aangewezen partner. Door onze snelle en digitale methodes kunnen we concurrerende prijzen afgeven en zijn we een marktleider als het gaat om digitale fullcolour print. We kunnen een vrijblijvende offerte maken voor al jouw stickers. Ook als het gaat om een sticker die contour gesneden moet worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eenvoudig contact met ons op.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin