Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
4650 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
website is duidelijk en makkelijk te gebruiken.
21-09-2018
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Snelle levering en accurate feedback over aangeleverde document met als resultaat...
21-09-2018
Prof training center
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Via de telefoon keurig geholpen en een mooi eindproduct thuis gekregen.
21-09-2018
Fabex.nl
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
super gemakkelijk
20-09-2018
TrDarts
Veilig en vertrouwd:

100 stuks 3 x 3 cm 25,79
250 stuks 3 x 3 cm 37,23
250 stuks 3 x 3 cm 37,23
250 stuks 3 x 3 cm 37,23
100 stuks 3 x 2 cm 24,64
100 stuks 3 x 2 cm 24,64

Garantiezegel

In eigen oplage, maat en opdruk te ontwerpen bij ons; de garantie zegel. Met deze zegel is uw product beschermd tegen namaak, vervalsing, diefstal of fraude. Een andere veel gebruikte toepassing is het bestickeren van spullen in openbare ruimtes. Denk hierbij aan brandslanghaspels, toiletgebouwen, magazijn stellingen. Deze sticker is namelijk niet verwijderbaar. Wanneer deze geprobeerd wordt te verwijderen, zal hij verbrokkelen. Een knappe kop die de zegel los kan peuteren. Gebruik deze stickers dus om al je producten te verzegelen. Gaat het om producten die aan hygiëne eisen voldoen; dan vervang je simpel de tekst van ‘garantiezegel’ naar ‘hygiënezegel’. Vaak wordt deze ingezet bij cosmetica en voedingsmiddelen.

Verzegeling door middel van stickers

Onze garantiezegels bevatten een unieke structuur. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor het verzegelen van zo’n beetje alles. Je kunt een zegel testen door een gratis sample aan te vragen.

Door een sample te testen op een leeg doosje van jouw product, ervaar je wat een zegel doet. Je weet zo of je de juiste keuze maakt. Want naast deze stickers om te verzegelen zijn er in deze reeks meerdere verzegeling stickers die gekocht worden voor soortgelijke doeleinden;

  • Garantiezegel mat
  • Supertack
  • Void zegel

Stickers om te verzegelen

Al onze garantiezegels worden gemaakt van vinyl. Wanneer je via onze website de stickers hebt besteld, sturen we je gelijk een bevestiging met een pdf van je ontwerp. Zo kun je nog eens controleren of je de juiste stickers om te verzegelen hebt besteld. De aangeleverde ontwerpen gaan we controleren op de DTP afdeling. Als alles goed is aangeleverd, dan sturen we de bestanden door naar onze productie afdeling. De jongens hier gaan de juiste rol op de printer plaatsen en je ontwerp hierop printen. Daarna worden de garantiezegels gesneden op een van onze ultramoderne snijmachines. Als dit gereed is, pakken we ze in en gaan we je garantiezegels verzenden (of je krijgt een email van ons dat je je bestelling kunt afhalen). De pakketdienst doet zijn uiterste best om je bestelling de volgende dag bij je af te leveren en in 90% van de gevallen lukt dat ook. Het hele proces van bestellen tot bij je thuis duurt in de meeste gevallen vier werkdagen. Je kunt dus nog dezelfde week met je artikelen aan de slag. Want hoe sneller wij zijn, hoe sneller jij jouw producten in de winkel kunt leggen, verzegeld en wel. Dus moet het echt hufterproof zijn, kies dan voor een zegel zoals deze.

Over ons

We zijn al 30 jaar dé leverancier voor bedrijf en particulier als het gaat om stickers. Door de flexibiliteit in maat, aantal en ontwerp zijn we voor menigeen de aangewezen partner. Door onze snelle en digitale methodes kunnen we concurrerende prijzen afgeven en zijn we een marktleider als het gaat om digitale fullcolour print. We kunnen een vrijblijvende offerte maken voor al jouw stickers. Ook als het gaat om een sticker die contour gesneden moet worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eenvoudig contact met ons op.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
06 44 97 84 66
Voeg 06 44 97 84 66 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp bereiken.X
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin