Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
5287 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Goede service, behulpzaam en tijd genomen om mijn afwijkende sticker mee te helpen...
16-07-2019
Danny
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
goede kwaliteit, snelle levering
16-07-2019
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Overzichtelijk en makkelijk
15-07-2019
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Zeer eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Handig/fijn dat je zelf je...
15-07-2019
Julian
Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 55 x 55 cm 22,50
1 stuks 55 x 55 cm 22,50

We love Ikea!

La(c)k aan modetrends en je eigen sfeer en stijl in jouw huis? (of kantoor, of school?). Dan is deze Ikea Lack tafel voor jou! Perfect als bijzettafel in je kamer, keuken, of terras. Of wacht dat je van nachtkast? Of speelkamer? Plenty mogelijkheden en altijd in jouw stijl. Je ontwerpt hem zo in een handomdraai op onze website. Let’s go…

Je eigen Ikea Lack tafel

Creatief? Jij? Yes, zeker wel! Echt alles kan op deze basic Lack tafel van Ikea. Een mooie foto van de kids, een bordspel, een landkaart, een lijfspreuk en zo kunnen we nog wel ff doorgaan. Je upload eenvoudig je foto of je gaat aan de slag met een mooie foto van 123rf. Je kunt alle kanten op in onze supersonische ontwerpmodule.

Ikea Lack tafel ontwerpen

Om te beginnen, noemen we eerst eens op welke onderdelen we online beschikbaar hebben voor je om je Lack tafel van Ikea te personaliseren:

  • Teksten
  • Foto’s
  • Emoji’s
  • Stockfoto’s
  • QR-codes, just for fun
  • heel veel decoratie
  • Kleurvakken en kaders

Bestellen van je Ikea Lack tafel

Je tafel wordt geprint op een van onze meest exclusieve printers. Hoogwaardige inkt, die tegen een stootje kan en bovendien afgenomen kan worden met een vochtig doekje. Je tafel wordt hierna netjes ingepakt en aan je verzonden. De pootjes schroef je er thuis zo onder, zoals je gewend bent van Ikea. En heb je helemaal geen tafel nodig? Laat dan de pootjes achterwege en zet het gepersonaliseerde tafelblad op je dressoir of aanrecht. Of in een nis op het toilet. Deze foto staat namelijk overal mooi! Bestellen doe je via onze online winkel, scrol hiervoor iets naar boven om te beginnen met een ontwerp voor jouw unieke Ikea Lack tafel. Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan we er snel mee aan de slag. We zijn goed en snel, en 90% van al onze bestellingen is binnen vier werkdagen bij je thuis. Snel he? Moet het nog sneller, omdat het een geboortecadeau of een verjaardagscadeau is? Dan kies je voor spoed.

123Sticker en 123Ikea

123Sticker is gek op Ikea. We houden van de simpele uitleg, de slimme werkwijze en de mooie producten. Niet voor niets dat onze categorie gepersonaliseerde Ikea items in binnenkort verder wordt uitgebreid. Je kunt hier in de toekomst nog veel meer geinige, mooie en gave producten verwachten van Ikea en ons. We zijn creatief en innovatief en hebben bijna 30 jaar ervaring als het gaat om printen van stickers, spandoeken, kentekenplaathouders, tafels en plakletters! We hebben alle technische kennis in huis om voor iedereen een mooi eindproduct te leveren. We doen er alles aan om vernieuwend te blijven werken. Klik af en toe eens rond in onze winkel en kijk rustig om je heen. Als je we verder kunnen helpen, dan zoek je eenvoudig contact. We vinden het leuk om van je te horen!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
06 44 97 84 66
Voeg 06 44 97 84 66 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp bereiken.X
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin