Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
6754 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Zou willen dat de levering iets sneller was maar het werd wel allemaal duidelijk...
27-10-2021
Wessel
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
het bestellen ging erg makkelijk en werd duidelijk aangegeven hoe dit moest
27-10-2021
Kim
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Snelle levering en goede kwaliteit
27-10-2021
Lisa de Visser
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
we hadden een eigen ontwerp, welke we per mail hebben verstuurd, het ging allemaal...
27-10-2021
Anja Bogemans
Veilig en vertrouwd:

GPS tracker sticker

Op zoek naar een GPS tracker sticker? Laat zien dat je voertuig of andere waardevol device beveiligd is met een GPS tracker. Of schrik dieven met een beetje bluf af door te doen alsof. We hebben kant-en-klare GPS tracker stickers voor je scooter of caravan die je eventueel kunt bewerken in onze ontwerpmodule. Graag een GPS tracker sticker voor een ander voertuig of device? In onze ontwerpmodule kun jij je eigen GPS tracker sticker maken.

GPS tracking alarm sticker

Met een GPS tracking alarm sticker laat je zien dat je altijd de nauwkeurige locatie kunt zien. Je kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt wanneer de dieven met je waardevolle bezit buiten een bepaalde zone komen. Heb je bijvoorbeeld een GPS sticker op je fiets en wil je graag melding krijgen wanneer de fiets buiten een bepaalde zone komt? Dat kan! Door te laten zien met een GPS tracking alarm sticker zullen boeven minder geneigd zijn om je waardevolle bezit mee te nemen.

  GPS tracker sticker

bijv. 50 stuks 4 x 5 cm 26.70
bijv. 4 stuks 6 x 6 cm 20.00

Sticker GPS tracking device

Uit onderzoek is ook gebleken dat het aantal gestolen producten drastisch naar beneden is gegaan door het gebruik van GPS tracking systemen. Ook wanneer je geen tracker hebt biedt een GPS tracking alarm sticker uitkomst om je waardevolle bezit beter te beveiligen. Naast voertuigen of caravans heb je ook een sticker om bijvoorbeeld je telefoon beter te beveiligen: sticker GPS tracking device. Met een sticker GPS tracking device geef je aan dat je apparaat beveiligd is met een GPS waardoor je altijd nauwkeurig de locatie kunt volgen.

Veel telefoons bezitten de mogelijkheid van GPS tracking maar niet iedereen gebruikt de functie. Met een sticker GPS tracking device geef je aan dat je telefoon altijd tot een nauwkeurige locatie gevolgd kan worden. Ook al heb je GPS tracking niet aan, het gebruik van de sticker is aan te raden. Alhoewel het beter is om de GPS tracking te activeren wat gemakkelijk te regelen is. Bij Apple kun je bijvoorbeeld gemakkelijk met een paar stappen find my Iphone aanzetten.

 
NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin