Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,3
6697 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Nauticus Yachting
Vlotte aanlevering, correcte prijzen en goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
28-05-2024

Alice
Mooi resultaat, fijne service!
Star
Star
Star
Star
Star
29-05-2024

Barbra
Al vaker daar vinyl doeken met foto?s en reclame doeken besteld. Kwaliteit is goed...
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Kuipers
Goeie service, snel schakelen en top kwaliteit!
Star
Star
Star
Star
Star
27-05-2024

Veilig en vertrouwd:

Achterruit sticker

Bij 123sticker.nl kun je gemakkelijk een achterruit sticker voor je eigen auto ontwerpen. Kies je uit een van de vele lettertypes en kleuren en upload eventueel je logo als .eps bestand. Dan worden deze volledig uitgesneden.

Je kunt het zelf online ontwerpen in onze plaklettermodule. Wacht niet langer en ontwerp je gewenste achterruit sticker op je eigen auto vandaag nog bij 123sticker.

   Achterruit sticker

Maak je eigen ontwerp auto sticker voor de achterruit


Bij ons bepaal je zelf het ontwerp van de sticker op de achterruit van de auto. Wil je bijvoorbeeld reclame op de achterruit van de auto? Dat kan! Bepaal zelf de formaten, teksten, kleuren, logo's, afbeeldingen en het stickermateriaal. Het is zelfs mogelijk om een foto van je auto te uploaden, om te zien hoe de achterruit sticker op je eigen eigen auto eruit ziet. Wel zo handig! Vind je het lastig om inspiratie op te doen of heb je nog geen duidelijk plan voor het ontwerp van de achterruit sticker? Bekijk ons grote aanbod decoratieobjecten die zijn gecategoriseerd in verschillende onderwerpen, je vind ze onder de knop met de smiley. Hierdoor kun je gemakkelijk inspiratie op doen en is het ontwerp van de achterruit sticker voor de auto zo gemaakt!

Veelgestelde vragen over Achterruit sticker

Hoe zorg ik dat de sticker goed past op de achteruit van mijn auto?

Op onze website bieden we een gebruiksvriendelijke ontwerpmodule aan waarmee je de juiste afmetingen van je sticker kunt instellen voordat je de sticker bestelt. Hiermee kun je de sticker aanpassen aan de specifieke vorm en grootte van jouw achterruit. Het is daarom dus raadzaam om vooraf even bij je achterruit op te meten hoe groot je de sticker wil hebben.

Kunnen plakletters op mijn achterruit met ruitenwisser?

Wanneer je aan de buitenzijde monteert heb je kans op beschadiging door je ruitenwisser. Plak het daarom indien mogelijk buiten het bereik van je wisser.

Kunnen plakletters op mijn achterruit met verwarming?

Plakletters kunnen tegen de warmte van je autoverwarming. Ze kunnen echter je verwarminglijnen beschadigen bij het loshalen van de belettering.
Aan de binnenzijde is het wat moeilijker plakken dan aan de buitenzijde. Tevens kan het slechter zichtbaar zijn door spiegeling of getint glas.

Welke kleur is het mooist op de achterruit?

Welke kleur het mooist is ligt aan jouw eigen smaak. Het kan ook zijn dat je te maken met huisstijlkleuren van je bedrijf. Er zijn verschillende kleuren plakletterfolie te kiezen in de plakletterontwerpmodule. Je kunt de kleuren ook alvast bekijken op onze plakletter folie pagina.

Graag willen we je de tip meegeven dat je in de regel 'donker' de auto inkijkt. Daardoor is wit of een lichte kleur het beste leesbaar.

 
NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin