Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
5633 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Uitstekend
16-01-2020
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
Bestellen is redelijk eenvoudig, de levering van “wijziging btw “ stickers...
16-01-2020
LetoBouwAdvies
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
alles oke
15-01-2020
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
8/10
makkelijk te bestellen met voldoende opties ,info is heel duidelijk levering gladjes
14-01-2020
CJ bakker
Veilig en vertrouwd:

Veelgestelde vragen & tips

Onze spandoekmaterialenEr zijn ongekend veel soorten materiaal, wij bieden de drie meest gebruikte aan.

Budget PVC Black

Dit materiaal is met 400 gram lichter van gewicht dan onze Frontlit PVC, en daarom ook voordeliger.
Bijkomend voordeel is dat de budget een zwarte achterzijde heeft en daardoor 'lichtdicht' is. Dit betekent dat twee enkel bedrukte doeken tegen elkaar aan gezet kunnen worden, zonder dat je de opdruk van het andere doek er doorheen ziet als bijvoorbeeld de zon er op staat.
De Budget PVC Black kun je zowel binnen als buiten gebruiken.De levensduur van deze doeken is erg afhankelijk van de blootstelling aan zonlicht en ligt tussen de 6 maanden en 2 jaar.

Frontlit PVC

Moet je doek lang blijven hangen? Dit materiaal is 510 gram p/m2 en daardoor stevig, zwaar en sterk en laat zich het beste vergelijken met vrachtwagenzeil. Het doek is zonlichtbestendig en sterk genoeg om tegen regen, wind en vorst te kunnen (mits correct gemonteerd). Dus zeer geschikt om buiten te hangen! Is brandvertragend een harde eis? Dan kies je dit doek.
De levensduur van deze doeken is erg afhankelijk van de blootstelling aan zonlicht en ligt tussen de 6 maanden en 2 jaar.
Het materiaal heeft een M2 klassering; het rapport vind je hier.

Mesh PVC

Mesh PVC, ook wel gaatjesdoek of gaasdoek genoemd, is eigenlijk een geperforeerd zeildoek en wordt gekozen vanwege de winddoorlaatbaarheid. Tevens is het licht van gewicht wat het makkelijk maakt om te transporteren en te monteren.
De levensduur van deze doeken is erg afhankelijk van de blootstelling aan zonlicht en ligt tussen de 6 maanden en 2 jaar.

Onze lage prijzen en afwerksystemen zijn geheel ingesteld op het printen van enkelzijdige doeken. Helaas kunnen we daarom op dit moment geen dubbelzijdige spandoeken aanbieden.


Onze doeken zijn makkelijk op te hangen en kunnen tegen een (wind)stootje. Bij formaten groter dan 300 cm kunnen toleranties (nooit meer dan 2%) in de lengte optreden.

Voor alle spandoekmaterialen zijn verschillende afwerkingen beschikbaar. Hier vind je een overzicht: Hoe kies ik de beste afwerking?

We hebben veel 'kant-en-klare' ontwerpen. Elk ontwerp kun je aanpassen. Natuurlijk kun je ook je eigen spandoek ontwerpen via onze zeer uitgebreide ontwerpmodule.


NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
06 44 97 84 66
Voeg 06 44 97 84 66 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp bereiken.X
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin