Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Feedbackcompany logo
Star
Star
Star
Star
Star
4722 beoordelingen 9/10
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Makkelijk te ontwerpen en bestellen. Hele snelle levering en hoge kwaliteit materiaal
19-10-2018
RDL Artist Agency & Support
Star
Star
Star
Star
Star
9/10
Gemakkelijk te bestellen en dmv de chat functie worden je vragen snel beantwoord...
18-10-2018
Marco Kroeze
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Wilde een sticker van een oud familie logo. Had al eerder een sticker bij dit bedrijf...
18-10-2018
Anoniem
Star
Star
Star
Star
Star
10/10
Sticker is precies zoals verwacht . Mooi en duidelijk . Top gedaan , echt een aanrader...
17-10-2018
Gerard vd Heuvel
Veilig en vertrouwd:

Veelgestelde vragen & tips





Privacy- en Cookie Statement



Privacy verklaring


'mijn privé gegevens zijn privé'!

Gluren is niet netjes, dat doe jij niet bij de buren, dat doen wij ook niet bij jou!
Wij doen er alles aan om je gegevens te beschermen. Met het College Bescherming Persoonsgegevens hebben we afgesproken je persoonsgegevens veilig op te bergen.

Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te maken slaan we met jouw toestemming je persoonlijke gegevens op. Dit zijn gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten. Hieronder hebben we ze apart omschreven.
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, bewaren wij je gegevens versleuteld op beveiligde servers. De verbinding met onze server is ook beveiligd. Dit kun je zien aan de 'https' bovenin de adresbalk van je browser, waarbij de 's' voor secure staat.

Welke gegevens?

Voornaam en achternaam
We noemen je graag bij je naam, wel zo handig. En, zo weten we ook zeker dat het pakketje aan de juiste persoon wordt afgegeven.
Adres en woonplaats
Zo weten we waar we je bestelling naar toe moeten sturen en zetten we de rekening op het juiste adres.
Telefoonnummer
Soms is het handig om te kunnen bellen, bijvoorbeeld als er iets onduidelijk is.
E-mailadres
We laten je via e-mail weten hoe het verloop is van je bestelling. Ook kunnen we via de mail reageren op vragen die je aan ons stelt, of vragen aan jou stellen als we ergens over twijfelen.
IP-adres
Soms zijn mensen niet eerlijk, of zijn de bedoelingen niet goed. Het IP adres geven we dan door aan de autoriteiten. Deze kan met dit adres de persoon vinden.
Browser en apparaat type
Vaak zien we met welk apparaat je dat doet; een telefoon, pc of tablet bijvoorbeeld. Als je met ons chat zien we soms vanuit welke regio je contact opneemt. Dit laatste ligt aan de instellingen van je eigen apparaat.
Surfgedrag
We zien welke pagina's je hebt bezocht binnen onze websites. We proberen zo ons aanbod te verbeteren en het assortiment af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang bewaren we je gegevens en waarom?

Alle persoonsgegevens over jou, je ontwerpen, je orders en communicatie met ons bewaren we in principe 7 jaar. Hierdoor kun je ook na langere tijd makkelijk een order herplaatsen of weten we nog alles over een speciaal ontwerp.
Bankgegevens bewaren we nooit. (Betalen doe je via een van onze partners waarmee we samenwerkingsovereenkomsten hebben). Deze zijn alleen belangrijk wanneer we geld terug moeten storten. We vragen je dan om de bankgegevens aan ons te mailen.

Delen van gegevens met derden

Wij verkopen geen persoonsgegevens door. Alleen indien we daar wettelijk toe verplicht zijn, zullen we je gegevens verstrekken aan derden. Denk hierbij aan bijv. De belastingdienst of overheid.

Minderjarigen

Wij verzamelen in principe geen gegevens over minderjarigen. Wij kunnen niet controleren of iemand jonger is dan 16 jaar. We raden ouders/ verzorgers aan de online activiteiten van kun kinderen te volgen. Zo doen we allemaal ons best om privé ook echt privé te houden.
Hebben we toch gegevens verzameld zonder toestemming? Mail ons via privacy@signshop.nl, we verwijderen de informatie zo snel mogelijk.

Verwerkers

We hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met de partijen die met ons samenwerken. Zij gebruiken jouw gegevens maar zullen deze net zo goed bewaken als wij dat doen. Denk hierbij aan de pakketdienst, het chatprogramma, de bank of de accountant.

Je rechten op een rij

- Recht op je persoonsgegevens mag je inzien, laten wijzigen of verwijderen.
- Recht op je toestemming in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking ervan door Signshop BV.
- Gegevensoverdracht. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander door jou genoemde organisatie, te sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Dit doen we ook bij onduidelijke verzoeken.

Tot slot

We nemen de bescherming van jouw gegevens heel serieus! We schakelen zonder twijfel de autoriteiten in om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@signshop.nl. We zullen alles in het werk stellen om je privacy te bewaken.

Ben je ontevreden over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de nationale toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies


Iedereen heeft de naam wel eens gehoord maar wat zijn het eigenlijk? Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het eerste bezoek aan ons worden opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bij jouw eerste bezoek aan ons hebben we je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Klik op de link hieronder voor een toelichting:
https://veiliginternetten.nl
Het niet toestaan van cookies kan wel tot gevolg hebben dat onze website niet goed werkt.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
06 44 97 84 66
Voeg 06 44 97 84 66 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp bereiken.X
Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin