Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,2
6034 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Ed
Goede kwaliteit
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

Ronald
snelle levering
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

willy Voordeckers
Snelle service, makkelijk bestellen, wel een beetje zoeken naar formaat en type...
Star
Star
Star
Star
Star
31-05-2023

peter
altijd goede kwaliteit, snelle levering
Star
Star
Star
Star
Star
01-06-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.


1,941,70
2,181,90
1,821,60
1 stuks 31 x 21 cm 42,35
2,061,80
2,302,00

Freesletters te koop!

De naam zegt het al; letters die we frezen met een freesmachine. Of zoals sommigen ook genoemd; laseren. De dikke plaat acryl leggen we vlak in onze laser. Klepje dicht en dan gaat de laserstraal de vorm uit het acryl branden. De krachtige machine staat dicht bij ons. Zo houden we nauwlettend in de gaten of alles gaat zoals het hoort. De letters worden zoals gezegd gemaakt uit platen acryl. Lekker stevig en onverwoestbaar. Meestal worden deze ingezet als gevelreclame. Vaak met de naam van het bedrijf en in een enkel geval ook met het logo. Geen winkel of bedrijf? Geen probleem, want met deze letters kun je ook heel mooi het huisnummer van je stulp maken. Een andere toepassing is binnen. De letters versieren een muur die een oppepper kan gebruiken. Heel sjiek wit op wit of lekker gek in een gaaf kleurtje (of meerdere kleurtjes door elkaar, waaauwie!) Eenmaal gemonteerd aan je gevel (of binnen), hoef je ze alleen maar te poetsen. Let it Sign!

Freesletters ontwerpen

Hoe gaat dat ontwerpen dan in zijn werk? We maken hier een begin aan de uitleg. En natuurlijk helpen we je als je besloten hebt om voor freesletters te kiezen. Neem in dit geval contact met ons via de mail, dan kijken we zorgvuldig naar je vraag en beantwoorden deze zo snel als we kunnen. Je kunt beginnen in onze ontwerpmodule met een tekst die je online typt of met een tekst die je aanlevert via de knop met de bergen. In beide gevallen in de linkerkantlijn. Zodra je je bestand hebt geüpload of hebt getypt, kies je de kleur acryl uit. Hier staan de kleuren die we op voorraad hebben. Liever een andere kleur? Dat kan in veel gevallen. Neem contact met ons op, we kijken dan naar de mogelijkheden. Als je al een aantal instellingen hebt gedaan, sla het ontwerp dan tussentijds op. Zo voorkom je dat je het ontwerp kwijt bent. En je zorgt er voor dat je later verder kunt met ontwerpen, mocht er iets tussen komen (een lekkere bak koffie bijvoorbeeld)

Je eigen freesletter monteren

Eenmaal alle stappen doorlopen je letters besteld, duurt het een aantal dagen voor de pakketdienst ze bij je heeft afgeleverd. Je hebt ze tijdens het ontwerpen in je hoofd waarschijnlijk al opgehangen en bent voorbereid. We hebben online een handleiding om je te helpen met de montage. Bij de bestelling vind je een blad dat je gaat helpen en samen met de online hulp zou het moeten lukken. Twijfel je of zijn er dingen waar je niet uitkomt? Vraag ons om hulp! Beter keer te vaak gevraagd dan de letters naar de gallemiezen. Dat zou toch jammer zijn.

Zeg het met letters!

We durven wel te zeggen dat we heel kundig zijn in wat we doen. Al decennia lang leverancier van sign materialen. De freesletters zitten al jaren standaard in ons assortiment. Laat je overtuigen door onze snelle levering, kwaliteitsmaterialen en vriendelijkste klantenservice van Nederland. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je eigen supergave freesletters bij ons. Welkom bij Signshop in gastvrij Twente!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin